Create impact with dynamic videos Get in touch

Willem II

Personal Video voor alle seizoenskaarthouders

Bedankt voor het verlengen!

Om haar supporters te bedanken voor een seizoen van steun en aanmoediging én om deze supporters te stimuleren hun seizoenskaart te verlengen, kregen alle ‘verlengers’ van eredivisionist Willem II bij hun nieuwe seizoenskaart ook een personal video!

Het leven van een verlenger
Citymarketing Tilburg, Willem II en Affectivity trokken samen op om ‘het leven van een verlenger’ in beeld te brengen. Door samen een script op te stellen waarin de stad en de supporters centraal staan, kregen seizoenskaartverlengers de verrassing van hun leven. Van oud-spelers en betrokken supporters, tot de topscoorder: alle elementen kwamen samen in een prachtige beeldopname.

Middelpunt van de video
Alle supporters die hun seizoenskaart verlengden, kregen een persoonlijke link naar een landingspagina waarop hun personal video te vinden was. De achternaam van de verlenger verscheen op een graffiti-muur, op een shirt, in een Abri en bijvoorbeeld in een interview met Fran Sol. De video was vervolgens makkelijk te delen via Whatsapp, Mail, Twitter of Facebook. In de totale verlengperiode werden er iedere week nieuwe video’s naar de supporters gestuurd.

Goal
De personal video was een doorslaand succes. De video’s werden massaal gedeeld en doorgestuurd. Seizoenskaarthouders vroegen regelmatig wanneer ze hun video konden ontvangen en de reacties waren onverdeeld positief. In vergelijking met het voorgaande jaar werden er bovendien meer seizoenskaarten verkocht.

WANT TO FIND OUT MORE?

Please send us a message and we are happy to help! Contact us