Create impact with dynamic videos Get in touch

KWF Kankerbestrijding

Persoonlijke bedank-video donateurs

Jouw lampion in het hart

Iedere donateur is waardevol in de strijd tegen kanker. Daarom bedankt KWF de donateurs van de actie 'Nederland Geeft Licht' net als voorgaande jaren met een gepersonaliseerde bedank-video.

Nederland Geeft Licht
Op 29 dec 2019 komt de jaarlijkse, door KWF georganiseerde, ‘Nederland Geeft Licht’ actie tot haar ontknoping. Op deze dag worden meer dan 24.000 gedoneerde lampionnen door vrijwilligers bij het Olympisch Stadion in Amsterdam, in de vorm van een groot hart geplaatst. Iedere lampion wordt gedoneerd voor een dierbare die is geraakt door kanker. Op de lampion is de naam van de persoon te zien die de donateur met deze actie extra licht geeft. Net zoals op de lampionnen, krijgt iedere donateur in de persoonlijke bedankvideo de naam te zien voor wie de lampion is gedoneerd. Ook het gehele proces is te zien, van het uitpakken van de lampion tot het uiteindelijke verlichten van het grote hart. Aan het einde van de video wordt de donateur bedankt voor zijn/haar bijdrage. Met het gedoneerde bedrag wordt onderzoek naar kanker gefinancierd. Een mooie samenwerking tussen KWF Kankerbestrijding en Affectivity!

Sticker Pakket
Ter ondersteuning van de 'Nederland Geeft Licht' campagne is voor KWF Kankerbestrijding een sticker pakket ontwikkeld. Deze draagt bij aan de online zichtbaarheid en bewustwording in aanloop van en gedurede deze campagne.
Deze stickers kunnen op social media ingezet worden om unieke user generated content te genereren en de boodschap rondom deze campagne op een innovatieve manier te versterken.

Metropole Orkest
Als ondersteuning van zowel de TV commercial als de gepersonaliseerde video heeft het Metropole Orkest in samenwerking met Brennan Heart het nummer 'Hold On To Tomorrow' vernieuwd en ingezet voor de campagne. 

Veel impact
Tijdens de campagne zijn er ruim 24.000 persoonlijke video’s verzonden. Deze zijn massaal gedownload en ontzettend veel gedeeld wat resulteerde in een groot bereik! De site kreeg hierdoor 400% meer hits dan dat er video’s waren gecreëerd.Ook dit jaar weer een geslaagde campagne met als uitkomst een mooie samenwerking!

WANT TO FIND OUT MORE?

Please send us a message and we are happy to help! Contact us