Create impact with dynamic videos Get in touch

NOS

Personal video voor het NOS | NOC*NSF Sportgala

Wie wordt jouw Sportman, Sportvrouw of Sportploeg van het Jaar?

Voor het NOS | NOC*NSF Sportgala 2018 heeft Affectivity een zeer bijzondere activatie ontwikkeld. Jij kunt jezelf of een ander nomineren voor de titel Sportman, Sportvrouw of Sportploeg van het Jaar.

Sportgala
Om het NOS | NOC*NSF Sportgala nog meer aandacht te geven kiest de NOS ervoor om een de aanloop periode een activatie te laten ontwerpen met een persoonlijk element. Affectivity heeft hiervoor een persoonljike video en bijbehorende website ontwikkeld. Jij kunt jezelf of een ander via deze website nomineren voor de titel van Sportman, Sportvrouw of Sportploeg van het Jaar.

Eigen video
Op de website kan een video worden geüpload van een ander of van jezelf. Deze video wordt dan verwerkt in een persoonlijke video met Tom Egbers en Dionne de Graaff waarin zij de winnaar persoonlijk aankondigen. Deze video wordt via e-mail verzonden en kan daarna ook makkelijk gedeeld worden via Whatsapp en Facebook.

Resultaten
Tijdens de gehele campagne zijn er ruim 3,5 duizend video's ingezonden en heeft 68% de persoonlijke video ook weer gedeeld via Facebook of Whatsapp. 

 

WANT TO FIND OUT MORE?

Please send us a message and we are happy to help! Contact us