Create impact with dynamic videos Get in touch

KLM

Dynamische Video Advertenties

Video advertenties op een nieuwe manier

Affectivity heeft voor KLM een compleet campagnemanagement systeem ontwikkeld. Het is daarmee voor meer dan 70 landen mogelijk om zelf campagnes op te zetten ter promotie van bestemmingen. De zogenaamde Campaign Designer maakt het mogelijk om alle talen, bestemmingen, prijzen en kanalen te beheren.

Nieuw kanaal
Sinds kort zit daar een nieuw kanaal bij: video. Video was altijd lastig te managen door honderden origin airports, dagelijks veranderende prijzen, talen en landen met eigen voorkeuren. Dat maakte video advertising kostentechnisch complex, maar ook niet altijd even relevant omdat er een algemene video werd ingezet.

Videogenerator
We hebben aan de campagne management tool een nieuwe functie toegevoegd: de video generator. Door middel van een drag & drop systeem kan een campagnemanager aangeven welke bestemmingen er in de video terug moeten komen. Dit kan resulteren in een video voor een enkele bestemming, maar ook in een langer format met meerdere bestemmingen.

Dynamische video advertising
Er wordt uiteindelijk automatisch een video gegenereerd voor alle airports, in alle talen en met de juiste prijzen.  Voor sommige landen zijn dat honderden verschillende video’s. Dit concept maakt het mogelijk om doelgericht en tegen lage productiekosten video advertising in te zetten. 

WANT TO FIND OUT MORE?

Please send us a message and we are happy to help! Contact us