Create impact with dynamic videos Get in touch

Zadkine

Persoonlijke felicitatie afstudeerder

Een uniek aandenken aan de studietijd

Sinds het uitbreken van COVID-19 is er veel veranderd voor studenten. Zij volgden namelijk, vanwege de corona-maatregelen, geruime tijd online onderwijs vanuit huis. Ten tijden van een verbod op fysieke evenementen is een diploma uitreiking niet mogelijk. ROC Zadkine organiseert desondanks iets speciaals voor de studenten die geslaagd zijn voor hun opleiding.

Persoonlijke video
Affectivity heeft in samenwerking met ROC Zadkine een gepersonaliseerde video gecreëerd om de geslaagden te feliciteren en succes te wensen met hun verdere loopbaan. In de video is de naam van de desbetreffende student als persoonlijk element terug te vinden. Daarnaast ziet de student ook de locatie van de school waar hij of zij heeft gestudeerd.

Social media
De video is zo opgezet dat deze gedeeld kan worden via sociale media kanalen, zodat de afgestudeerden hun trots kunnen uiten naar familie of vrienden. Ook is de video downloadbaar, waardoor de afgestudeerden deze altijd terug kunnen kijken en terug kunnen denken aan deze mooie prestatie die zij hebben bereikt.

Reacties van geslaagden
De persoonlijke video’s zijn door ROC Zadkine als verrassing verzonden naar de geslaagden, waardoor het voor de hen des te leuker was om deze te ontvangen. De reacties zijn dan ook zeer enthousiast en dankbaar.

WANT TO FIND OUT MORE?

Please send us a message and we are happy to help! Contact us